donderdag 27 december 2012

Beauty irritaties

1. Uitgelopen make-up
Je moet naar school maar hebt al weinig tijd, je haast je snel om nog een perfecte make-up look te creëren. Wanneer je eenmaal klaar bent stap je op je fiets en gaat vlug naar school, onderweg begint het ineens heel hard te regenen en wanneer je op school aankomt en in de spiegel kijkt zie je dat heel je look is uitgelopen, daar gaat je make-up.

2. Twee ongelijke ogen
Je hebt ergens een mooie oog look gezien en wil deze graag namaken, je hebt de technieken snel onder de knie en het lukt erg goed. Na een tijd ben je klaar en bent erg trots op je werk, je kijkt het nog eens nauwkeurig na in de spiegel en ziet dat je twee ogen niet gelijk zijn geworden.

3. Ooglook verpest door mascara
Je maakt een mooie ooglook met veel oogschaduw en doet er erg hard je best voor, je moet alleen nog je mascara op doen en dan ben je klaar. Doordat je uitschiet met je mascara komt het op je oogschaduw en daardoor is heel je oogschaduw verpest.

4. Haren in je lipgloss
Je make-up is vandaag helemaal perfect, je bent klaar om met je vrienden weg te gaan en doet van te voren nog snel wat lipgloss op. Onderweg merk je al dat het geen goed idee was om vandaag lipgloss op te doen want je haren blijven steeds in de lipgloss plakken.

5. Speldjes of elastiekjes kwijt
Je koop speldjes of elastiekjes en wanneer je ze echt wil gaan gebruiken zijn ze ineens verdwenen of is de helft weg, je kunt ze ook nergens meer terug vinden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten